Curs Estiu 2019

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Ja tenim disponible tota la informació dels cursos d'estiu 2019, no perdis l'oportunitat de fer música aquest estiu!
Curs Estiu 2019

curs estiu 19

Podràs veure el cartell promocional aquí i el programa aquí.

Anar al formulari d'inscripció

Relació de cursos ofertats:

Producció musical

Aquest curs farà un recorregut a través de les eines i els processos bàsics i necessaris per a la producció musical a través del software Ableton Live. Es donaran les eines necessàries perquè produeixis la música que més t'agradi i puguis desenvolupar el teu propi procés creatiu. Analitzarem estils musicals, la gravació, l’edició d’àudio, tècniques de producció, instrumentació i arranjaments. Treballarem els efectes d’equalització, dinàmica, reverb, delay i distorsió. També definirem els conceptes de mescla i màstering. L'objectiu és assolir els coneixements necessaris per a poder gravar i produir la teva pròpia música.

Horari: Del 25 al 28 de juny de les 10h a les 14h i de les 16h a les 18h.
Lloc: L'Energia CAEAPMP
Professor: Gabriel Berlanga
Preu: 125€

Intensiu de Cobla

És un espai per repertori bàsic per a cobla d’autors vinculats a Palafrugell. Com a cloenda del curs s’oferirà un concert al pati de la Fonda La Estrella, divendres dia 12 de juliol a les 18h dins la Festa Major. Aquest curs intensiu està obert a tots els alumnes, inscrits o no a l'Escola, que toquin algun instrument de cobla.
Nota: En cas de fer dos dels tres intensius, el segon tindrà un cost del 50% i si en fan tres el tercer serà gratuït (Cobla / Big Band / Ensemble).

Horari: Del 8 a l'11 de juliol de les 9h a les 14h.
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Professors: Oriol Oller i Eduard Prats
Preu: 125€

Intensiu de Big band

Aquest curs intensiu està adreçat a tots aquells alumnes que vulguin adquirir coneixements teòrics i pràctics de la música moderna i de la seva pràctica musical dins la formació de la Big band. S'hi treballaran els aspectes bàsics per a la formació musical en grup, mitjançant el repertori específic i els arranjaments per a aquesta formació. Com a cloenda del curs s’oferirà un concert públic al Racó de la Festa Major, amb l'artista convidada Susana Sheiman, dijous dia 18 de juliol a les 21.30h. Aquest curs està obert a tots els alumnes, inscrits o no a l'Escola, que toquin algun instrument de Big Band.
Nota: En cas de fer dos dels tres intensius, el segon tindrà un cost del 50% i si en fan tres el tercer serà gratuït (Cobla / Big Band / Ensemble).

Horari: Del 15 al 18 de juliol de les 9h a les 14h.
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Professors: Eduard Prats i Jordi Fontanilles
Preu: 125€

Intensiu d’Ensemble

Aquest curs intensiu està adreçat als alumnes de guitarra, violí, viola, violoncel, flauta i clarinet de Grau Elemental i Grau Professional i està orientat al treball d’aquests instrument en grup. S’hi treballaran els aspectes bàsics per a la formació musical en grup, mitjançant un repertori específic i els arranjaments per a aquesta formació. Com a cloenda del curs s’oferirà un concert Ensemble obert a tothom el dijous 25 de juliol a l’església de Calella de Palafrugell dins el festival Musicalia. Aquest curs intensiu està obert a tots els alumnes, inscrits o no a l'Escola, que toquin algun instrument dels esmentats, o qualsevol de vent en general, no només flauta i clarinet.
Nota: En cas de fer dos dels tres intensius, el segon tindrà un cost del 50% i si en fan tres el tercer serà gratuït (Cobla / Big Band / Ensemble).

Horari: Del 22 al 25 de juliol de les 10h a les 14h.
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Professors: Anna Caner i Enric Ferrer
Preu: 100€

Classes d'improvisació i Combos

Curs intensiu d’instrument dirigit a qui es vulgui iniciar en el món de la música o als músics que vulguin continuar l’aprenentatge del seu instrument amb la finalitat de que no deixin la pràctica musical durant l'estiu. Per viure i compartir la música d'una manera més lúdica, per millorar i aprofundir el treball realitzat fins al moment o bé per conèixer i desenvolupar els fonaments i principis bàsics de la tècnica d’altres instruments diferents a l’instrument principal. Com a cloenda del curs s’oferirà un concert el dijous 25 de juliol a l’església de Calella de Palafrugell dins el festival Musicalia.

Horari: Del 22 al 25 de juliol de les 10h a les 14h.
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Professor: Jordi Morell
Preu: 100€

Classes d'instrument i/o llenguatge musical

Curs intensiu d’instrument dirigit a qui es vulgui iniciar en el món de la música o als músics que vulguin continuar l’aprenentatge del seu instrument amb la finalitat de que no deixin la pràctica musical durant l'estiu. Per viure i compartir la música d'una manera més lúdica, per millorar i aprofundir el treball realitzat fins al moment o bé per conèixer i desenvolupar els fonaments i principis bàsics de la tècnica d’altres instruments diferents a l’instrument principal.

Horari: A convenir
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Professors: Diversos

Música i moviment per a nens de 3 a 5 anys

Veure un nen o una nena d’edats primerenques que al sentir música es mou per instint, intuïció i sobretot amb molta espontaneïtat, és una actitud que podem observar amb molta freqüència.
La música forma part de la persona i amb la proposta que us fem de “Música per créixer, volem encetar un nou camí de descoberta per mitjà del joc, l’audició, la creativitat i la cançó.
Busquem que el nen estigui motivat a descobrir el món sonor que ens envolta d’una forma lúdica i si, ens ho permeten, inconscient. Que sigui experimentant, manipulant i sentint que s’acosti al meravellós món de la música.
Ens agrada pensar que l’educació dels nens en aquestes edats desenvolupa una sèrie de valors i actituds que li seran sempre vàlids al llarg de la vida.
Els infants són com una esponja i com una capsa de sorpreses que van acumulant coneixement i prenen com a propi el llenguatge sonor. Esperem que la nova iniciativa us interessi i per damunt de tot que els menuts trobin un espai feliç amb un llenguatge que és ben seu i aprenguin a compartir-lo amb els altres.

Horari: 1 sessió setmanal de 50'. Tarda.
Lloc: l'Energia CAEAPMP
Preu: 45€ (Mínim 5 alumnes matriculats)

Colònies musicals 2019

Si t’agrada la música, si tens ganes de viure noves experiències... Vine a passar una setmana a la casa de colònies de Puigpardines, on podràs gaudir intensament de la música i participar de les nombroses activitats que tenim preparades per a tu.

Adreçat a nois i noies d’entre 7 i 15 anys que estudien música i toquen algun instrument.

Del 30 de juny al 7 de juliol
Lloc: Casa de colònies de Puigpardines
Preu: 395€ i en cas de ser dos o més germans 360€

Adreçat a nois i noies que estudien música i toquen algun instrument.

Consulta l'apartat de les Colònies 2019 al nostre web.

Instagram de l'Escola / l'Energia