Notícies

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Els tres primers dies de matriculació seran l'1, 2, i 3 de setembre (dilluns, dimarts i dimecres) i estaran destinats als alumnes pre-inscrits; el dia 4 de setembre (dijous), per als alumnes nous. Ampliació de dies, del 8 al 12 es poden efectuar matriculacions d'alumnes nous. L’horari serà de 4 a 9 de la tarda.

Per tal d’agilitzar els tràmits de matriculació, com de costum, el dia 29 d’agost (divendres) podreu passar per l’Escola a partir de les 17 hores, a recollir un número per saber el dia i hora de matrícula. Es donarà un número per alumne.

Us recordem que quan vingueu a formalitzar la matrícula, feu la inscripció als corresponents conjunts instrumentals, corals i música de cambra.

Recordeu que haver fet la preinscripció o haver concertat l’hora d’instrument, no suposa automàticament estar matriculat.

Respecte als horaris. Tots els horaris de llenguatge musical, grups corals i instrumentals es van facilitar al recollir els informes i des de llavors estan penjats al web www.escolademusica.com.

Al juliol i agost, els professors d’instrument ja han contactat amb vosaltres per elaborar uns horaris provisionals que no passaran a ser definitius fins que es formalitzi la matrícula. En cas contrari, a partir del dia 6, l’horari assignat provisionalment, quedarà lliure, a disposició de nous alumnes.

El 18 de setembre (dijous), a partir de les 17 hores, tindran lloc els exàmens de setembre. Els horaris estaran penjats al web i a la cartellera.

El curs començarà el 26 de setembre (divendres).

Palafrugell, agost de 2014
La direcció

Darreres fotos aleatòries

  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021

Darrer vídeo

Una mostra més del Treball individual posat al servei del col.lectiu!

Conjunt de Vent "Manel Mañogil" en temps de confinament pel #Covid-19.