Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Salutació,

Benvolguts, encetem nou curs, amb noves propostes i nous objectius. Tal i com podem llegir i escoltar als mitjans de comunicació a les portes de setembre: comença una nova etapa, oferim noves programacions, tot és nou, tot incita a la curiositat.
L'Escola de Música de Palafrugell a finals del mes de setembre també encetem noves propostes que van des de modificar el format de les audicions, passant per participar al Festival de Jazz amb la Big Band i els Combos amb Màster Class de Joan Chamorro inclosa, i rebent estudiants italians de Milà, fins a la fita complicada i llarga d'estrenar Centre de Grau Professional - Conservatori.

L'activitat del dia a dia és també una nova proposta focalitzada a sensibilitzar als infants, nenes i nens, joves i adults cap a la màgia de les emocions i els sentiments a través de la música. La música estén la mà a tots els públics i els aprenentatges no deixen de ser per a uns una activitat lúdica, de compromís individual per altres i una via cap a la professionalització per un sector determinat, però en definitiva és un aprenentatge de creixement personal.

Un nou curs és un bon moment per aixecar el teló de cadascú i planificar el temps. Un temps que es mou, és viu i és actiu. Les noves propostes, amb nous formats van en el camí de fer arribar la música a totes les persones. Per una banda als curiosos que els agrada la música, però diuen no entendre-la. Per l'altra, als que sí la coneixen, però els ha agafat "el cuc" de saber-ne més i diuen: noto que em falta trobar en aquesta llengua les frases més significatives, n'haig d'aprendre més. Pels pares que volen saber i conèixer què és el que fa el seu fill o filla per poder-lo ajudar i comencen un camí aprenentatge amb ells. Pels joves que els agrada tocar la guitarra, la bateria o el baix, i fan un grup i esdevenen autodidactes, però arriba el moment en que necessiten una ajuda, necessiten de professionals que els donin estratègies per sortir d'aquell punt que s'han aturat i volen aprendre noves tècniques.

També per als que la por no els deixa fer el pas, potser ja no puc, no m'atreveixo a començar, ja és massa tard. Comentaris diversos que els frenen a prendre la decisió de venir a preguntar. L'Escola de Música de Palafrugell us ofereix la possibilitat d'estimar la música amb paraules senzilles, sensibles i eficaces al mateix temps. Disposem de línees reglades i no reglades, de mòduls d'aprenentatge i d'aprofundiment. Si teniu coneixement d'algun instrument i fa temps que no el toqueu podeu participar en alguna de les formacions instrumentals que tenim i us posareu al dia, no hi ha límit d'edat. I si us agrada cantar podeu prendre classes de cant individual o participar a la coral d'adults. Si el vostre hobbie és escoltar música, podeu venir als tallers d'aprendre a escoltar música de tot tipus i estils.

De l’Escola de Música de Palafrugell han sortit, grans professionals i persones de prestigi que tots coneixem, però sobretot han sortit persones que la música els ha fet més feliços.
Diu Friedrich Nietzsche: «La vida sense música seria un error».
Bon nou curs 2014-2015 i gràcies per la confiança

Bona Música
Rita Ferrer i Miquel

[Consultar PDF sencer]

Darreres fotos aleatòries

  • Professors 3-2-18
  • Audició 21-4-18
  • Audició 21-4-18
  • Professors 3-2-18
  • Intercanvi Guitarres
  • Professors 3-2-18

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto