Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Salutació,

Benvolguts, encetem nou curs, amb noves propostes i nous objectius. Tal i com podem llegir i escoltar als mitjans de comunicació a les portes de setembre: comença una nova etapa, oferim noves programacions, tot és nou, tot incita a la curiositat.
L'Escola de Música de Palafrugell a finals del mes de setembre també encetem noves propostes que van des de modificar el format de les audicions, passant per participar al Festival de Jazz amb la Big Band i els Combos amb Màster Class de Joan Chamorro inclosa, i rebent estudiants italians de Milà, fins a la fita complicada i llarga d'estrenar Centre de Grau Professional - Conservatori.

L'activitat del dia a dia és també una nova proposta focalitzada a sensibilitzar als infants, nenes i nens, joves i adults cap a la màgia de les emocions i els sentiments a través de la música. La música estén la mà a tots els públics i els aprenentatges no deixen de ser per a uns una activitat lúdica, de compromís individual per altres i una via cap a la professionalització per un sector determinat, però en definitiva és un aprenentatge de creixement personal.

Un nou curs és un bon moment per aixecar el teló de cadascú i planificar el temps. Un temps que es mou, és viu i és actiu. Les noves propostes, amb nous formats van en el camí de fer arribar la música a totes les persones. Per una banda als curiosos que els agrada la música, però diuen no entendre-la. Per l'altra, als que sí la coneixen, però els ha agafat "el cuc" de saber-ne més i diuen: noto que em falta trobar en aquesta llengua les frases més significatives, n'haig d'aprendre més. Pels pares que volen saber i conèixer què és el que fa el seu fill o filla per poder-lo ajudar i comencen un camí aprenentatge amb ells. Pels joves que els agrada tocar la guitarra, la bateria o el baix, i fan un grup i esdevenen autodidactes, però arriba el moment en que necessiten una ajuda, necessiten de professionals que els donin estratègies per sortir d'aquell punt que s'han aturat i volen aprendre noves tècniques.

També per als que la por no els deixa fer el pas, potser ja no puc, no m'atreveixo a començar, ja és massa tard. Comentaris diversos que els frenen a prendre la decisió de venir a preguntar. L'Escola de Música de Palafrugell us ofereix la possibilitat d'estimar la música amb paraules senzilles, sensibles i eficaces al mateix temps. Disposem de línees reglades i no reglades, de mòduls d'aprenentatge i d'aprofundiment. Si teniu coneixement d'algun instrument i fa temps que no el toqueu podeu participar en alguna de les formacions instrumentals que tenim i us posareu al dia, no hi ha límit d'edat. I si us agrada cantar podeu prendre classes de cant individual o participar a la coral d'adults. Si el vostre hobbie és escoltar música, podeu venir als tallers d'aprendre a escoltar música de tot tipus i estils.

De l’Escola de Música de Palafrugell han sortit, grans professionals i persones de prestigi que tots coneixem, però sobretot han sortit persones que la música els ha fet més feliços.
Diu Friedrich Nietzsche: «La vida sense música seria un error».
Bon nou curs 2014-2015 i gràcies per la confiança

Bona Música
Rita Ferrer i Miquel

[Consultar PDF sencer]

Darreres fotos aleatòries

  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021

Darrer vídeo

Una mostra més del Treball individual posat al servei del col.lectiu!

Conjunt de Vent "Manel Mañogil" en temps de confinament pel #Covid-19.