Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

50 anys vivint la Música!,

Haig de confessar que vàrem donar unes quantes voltes per trobar una frase que recollís totes les experiències, els aprenentatges, els sentiments, els bons i dificultosos moments que hem passat al llarg d'aquests primers 50 anys.

Haig de confessar que vàrem donar unes quantes voltes per trobar una frase que recollís totes les experiències, els aprenentatges, els sentiments, els bons i dificultosos moments que hem passat al llarg d’aquests primers 50 anys. Finalment, com que la música és vida creiem que vàrem trobar el que era significatiu per la nostra trajectòria. Frases com: «50 anys de notes ben tocades», «50 anys al costat de la música», «50 anys d’ensenyaments musicals»... i d’altres ens varen guiar.

No faré història, aquesta la trobarem en els diferents actes que farem durant el 2017/2018 i vagi ja per endavant, que és una invitació a TOTES les persones que d’alguna manera han estat vinculats a l’Escola de Música de Palafrugell. Alumnes, professors, pares, avis, amics, familiars de tots els citats i també a les institucions i agrupacions culturals amb les que al llarg dels 50 anys hem estat vinculats, participant en actes propis, fent suport musical com a docents i posant música en múltiples esdeveniments.

Es va donar el tret de sortida el dia 26 de maig amb el concert de final de curs i la presentació d’un vídeo elaborat per també antics alumnes (Pau Bruguera i Lluís Fonalleras) que recollia moments viscuts i que acabava amb la presentació del magnífic logo dissenyat per Pere Àlvaro, pare també d’un antic alumne, que ens acompanyarà al llarg d’aquesta celebració i el veureu i trobareu en diferents llocs. «De la pineda al món» va ser el títol del concert de final de curs del 26 de maig de 2017 i volia explicar amb música i imatges, així com amb decoració de l’escenari, com l’Escola de Música sempre ha estat una escola oberta amb projecció fora de les pròpies parets (començant per les primeres sortides a la pineda fins a les que hem fet i anirem portant a terme en el futur). Un passat representat per un antic alumne i pare d’alumnes; Joan Ristol i una menuda que l’acompanyava, alumna actual símbol del futur, la Jana Cama.

Hem de dir que tenim pensat un programa agosarat que ja va començar amb la programació d’estiu passat i que continuarà tot aquest curs. La programació s’ha organitzat per estacions de l’any, per aquesta raó, ara sortirà la de tardor i més tard la d’hivern i primavera. Una petita comissió representada per una antiga alumna i mare d’alumnes, Glòria Cruz, una representació de dos professors i antics alumnes: Enric Ferrer i Xevi Juanals i jo mateixa, hem portat.

Bon nou curs 2017-2018 i gràcies per la confiança.

BONA MÚSICA. Rita Ferrer i Miquel


Darreres fotos aleatòries

  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021

Darrer vídeo

Una mostra més del Treball individual posat al servei del col.lectiu!

Conjunt de Vent "Manel Mañogil" en temps de confinament pel #Covid-19.