Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Som conscients que la societat ha canviat respecte uns anys enrere i prenem aquest canvi com un repte. La música sempre sonarà i els hàbits s'han d'anar adaptant.

Aquest mes de setembre “estarem entretinguts”, ens diuen... (amb un somriure sorneguer) però estem il·lusionats per aquest camí nou ple de projectes, també nous i d’altres que es mantindran, ara bé, el més important el fem pensant en tots vosaltres, alumnes petits i joves, adults i sèniors; famílies que heu posat la confiança en l’Escola de Música i sobretot en l’educació musical dels vostres fills i filles.
Estrenarem un programa per a nadons el darrer dissabte de cada mes amb propostes noves que trobareu al darrera del A Tempo. I farem una especial atenció als menuts de 3 a 5 anys amb classes de 50' amb música i moviment a càrrec d’Alèxia Cordón.
Enguany també farem unes sessions d’anàlisi i composició amb un professor argentí Bernardo Latini amb els alumnes de Grau Professional i Màter Class de Piano amb el professor també argentí Aldo Antognazzi. Els alumnes de nivell elemental faran la setmana de Creativitat a la primavera.
Volem d’una manera molt especial agrair el mestratge de la professora Tamara Caño i li desitgem que tingui molta sort amb els seus nous projectes. Al mateix temps donem la benvinguda a la nova professora de violí Eura Fortuny.
Amb molta dedicació i ganes d’arribar a tothom escrivim la història però sobretot amb la mirada posada en la direcció de que la música desperti sentiments i eduqui les emocions.

Bon inici de curs 2019/2020 i Bona Música!

Rita Ferrer i Miquel


Darreres fotos aleatòries

  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021

Darrer vídeo

Una mostra més del Treball individual posat al servei del col.lectiu!

Conjunt de Vent "Manel Mañogil" en temps de confinament pel #Covid-19.