Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Som conscients que la societat ha canviat respecte uns anys enrere i prenem aquest canvi com un repte. La música sempre sonarà i els hàbits s'han d'anar adaptant.

Aquest mes de setembre “estarem entretinguts”, ens diuen... (amb un somriure sorneguer) però estem il·lusionats per aquest camí nou ple de projectes, també nous i d’altres que es mantindran, ara bé, el més important el fem pensant en tots vosaltres, alumnes petits i joves, adults i sèniors; famílies que heu posat la confiança en l’Escola de Música i sobretot en l’educació musical dels vostres fills i filles.
Estrenarem un programa per a nadons el darrer dissabte de cada mes amb propostes noves que trobareu al darrera del A Tempo. I farem una especial atenció als menuts de 3 a 5 anys amb classes de 50' amb música i moviment a càrrec d’Alèxia Cordón.
Enguany també farem unes sessions d’anàlisi i composició amb un professor argentí Bernardo Latini amb els alumnes de Grau Professional i Màter Class de Piano amb el professor també argentí Aldo Antognazzi. Els alumnes de nivell elemental faran la setmana de Creativitat a la primavera.
Volem d’una manera molt especial agrair el mestratge de la professora Tamara Caño i li desitgem que tingui molta sort amb els seus nous projectes. Al mateix temps donem la benvinguda a la nova professora de violí Eura Fortuny.
Amb molta dedicació i ganes d’arribar a tothom escrivim la història però sobretot amb la mirada posada en la direcció de que la música desperti sentiments i eduqui les emocions.

Bon inici de curs 2019/2020 i Bona Música!

Rita Ferrer i Miquel


Darreres fotos aleatòries

  • Professors 3-2-18
  • Audició 21-4-18
  • Audició 21-4-18
  • Intercanvi Guitarres
  • Simfonics 2019
  • Audició 21-4-18

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto