Revista "A Tempo"

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

De nou, una vegada més la música ha mostrat el seu poder de comunicació, autoestima, exigència, plaer, diversió, complicitat, esforç i un munt de qualitats i valors que els hi són inerts i que han ajudat a que el curs darrer l’hàgim pogut acabar satisfactòriament, gràcies a la vostra confiança, la tasca feta per part dels professors i sobretot els resultats que els alumnes han obtingut i ensenyat.

Som a finals d’estiu i la mirada ja la tenim posada en el que ens depara el proper curs.

Tenim il·lusió i esperança en que serà millor que el curs passat ja que tot plegat albira una millora sanitària.

No voldríem oblidar de cap manera el que ja s’ha fet evident i que tot seguit us exposem a manera de resum també, fent una valoració del passat curs que ha fet que fóssim visibles de cares a vosaltres, pares i mares i com no pot ser diferent de cares a la població, Palafrugell i poblacions veïnes.

Podria ser una petita mostra de les activitats realitzades en un curs particularment especial, però el què realment val i fa viva la música és el treball presencial del dia a dia.

Hem aprés a treballar d’altres maneres, virtualment i combinant les dues formes i creiem que tots plegats hem crescut i descobert com fer arribar la música a les cases, a les famílies, als amics, al COR.

Engegar un nou curs és un repte que arriba cada setembre. És com fer un ram de flors silvestres que es va confegint poc a poc, posant colors i música a les nostres vides. Quan arriba el mes de juny / juliol, ens recorda tota la trajectòria feta i encara que una mica sec, conserva aquella flaire de vida i de natura. HEM FET CAMÍ.

L'Escola de Música de Palafrugell (1968) i l’Energia Conservatori (2015) hem anat caminat i ho continuarem fent amb la vostra confiança i amb el mestratge i la destresa de l’equip de professors / mestres que treballem per tal que aquest camí sigui plaent, eficient, creatiu, i sobretot VIU, que aprendre música es faci de manera viva i alegre. Sabem prou bé que hi ha moments de tot, pujades costerudes i plans confortables, un mar d’onades i un mar pla com un mirall.

En totes les etapes hi ha, un creixement personal i intel•lectual. LA MÚSICA, és una disciplina de grup que compartir tocant i cantant ens fa més sensibles i més humans. LA MÚSICA, afavoreix el desenvolupament i ordena la ment.

Us saludem amb aquestes quatre ratlles, tot dient, SIGUEU BENVINGUTS! Estem al vostre servei: pares, alumnes, amics, i interessats curiosos que encara no ens heu visitat. Feu-ho, sense cap compromís, ens agradarà.

Hem treballat i continuem treballant per tal que les autoritats municipals siguin sensibles i considerin que després d’aquests 50 anys de treball, L’Escola de Música de Palafrugell, gaudeixi de la seva confiança i aquest curs sigui definitiu per tal que Palafrugell tingui una escola municipal i que l’Energia conservatori pugui gaudir de les avantatges que tenen els centres que fent la mateixa feina, reben les ajudes municipals i del govern de la Generalitat que honradament els hi són pròpies. Aquest és un punt que farà que no tot el cost hagi de recaure damunt les famílies i els professors i professores gaudeixin d’una millora laboral com a qualsevol altre professional del sector.

Amb tot l’agraïment i confiança engeguem aquest nou curs 2021-2022.

Molt Bona Música!
Rita Ferrer i Miquel


Darreres fotos aleatòries

  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021
  • Audició 10-04-2021

Darrer vídeo

Una mostra més del Treball individual posat al servei del col.lectiu!

Conjunt de Vent "Manel Mañogil" en temps de confinament pel #Covid-19.