AMPA

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

logo ampaL’AMPA de l’Escola de Música de Palafrugell es va crear l’any 1999 quan pràcticament cap escola de música tenia associació de mares i pares, en aquest aspecte es pot dir que fou capdavantera.

En un centre educatiu és molt important i necessari tenir una associació formada per mares i pares interessats en el desenvolupament integral dels seus fills i filles i alhora disposats a ser un suport incondicional a les activitats que se’n derivin. Serveix també per donar veu als pares dins la comunitat educativa, segons les funcions encomanades pel projecte de centre i és on es donen consells per a la bona marxa del mateix i serveix també de plataforma de comunicació entre els pares i la direcció del centre.

A l’Escola de Música de Palafrugell es fan activitats principalment fora dels horaris establerts en una escola ordinària i les activitats solen tenir una dimensió molt més oberta pel que fa a la participació en intercanvis, festivals, concerts, viatges culturals i de formació, etc. per aquesta raó tenir el suport de l’AMPA adquireix una força i un valor molt gran.

En particular l’AMPA de l’Escola de Música de Palafrugell, gestiona el banc d’instruments . S’ocupa de llogar-los, mantenir-los en bon estat i nodrir aquest dels que es puguin necessitar.

Aquesta carta que us adrecem és amb la voluntat d’informar-vos sobre el banc d’instruments.


Benvolgudes famílies:

Ens dirigim a vosaltres com a AMPA de l’Escola de Música de Palafrugell per donar-vos a conèixer el servei del que molts alumnes gaudeixen entorn al banc d’instruments de que disposa l’Escola de Música.

Els alumnes de primer any d’instrument poden demanar poder disposar d’un instrument cedit previ lloguer del mateix. Les raons poden ser diverses com ara:

 • Prudència abans d’adquirir un instrument nou el primer any.
 • Hi han instruments que s’han d’adaptar a la mida de l’alumne/a ( violins, cel·los, saxos, trompetes, guitarres, etc) i segons el creixement van canviant.
 • No és ara el millor moment, econòmicament parlant
 • Volem estar segurs de que no es cansi

És per a tot plegat que posem al vostre coneixement aquest servei que gestionem des de l’AMPA.

Els alumnes que desitgin disposar d’instrument durant el segon curs, caldrà que ho demanin, i sempre que sigui possible i en tinguem de disponibles el podran utilitzar amb el mateix règim de lloguer. Es prioritzarà els de primer any prèvia confirmació per part del professor o professora. Seran doncs els professors els que diran la mida de l’instrument que requereix i l’AMPA, que portarà el control dels mateixos.

El servei funcionarà de la següent manera:

 • El professor/a suggereix el tipus d’instrument que ha de tenir l’alumne/a
 • Es pares s’adrecen a l'AMPA mitjançant: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Els responsables de l’AMPA miren si n’hi han en dipòsit.
 • Informen de les condicions del lloguer
 • Es signa el contracte, on hi hauran també les condicions d'ús.
 • Es deixa l’instrument durant 10 mesos (curs escolar).
 • Es podrà renovar el lloguer durant l’estiu si ho desitja l’usuari.
 • Els instruments es lliuraran posats a punt pel luthier.

Esperem que el servei us sigui útil i serveixi perquè tots puguin disposar d’un instrument sense necessitat d’haver-lo de comprar durant els primers anys.

Cordialment

La Junta de l’AMPA


La Junta actual està formada per:

Elisabet Patxot, presidenta
Àngela Rubau, secretària
Mercè Alsina, tresorera
M. Àngels Júdez, vocal
Elisabet Johanna Vega, vocal
Dolors Matas vocal

Ens reunim una vegada al mes, i cada any es fa l’Assemblea General durant el mes de febrer.

Us convidem a participar-hi! Tots farem Escola de Música!

Instagram de l'Escola / l'Energia