Presentació

Buscar

facebooktwitter

logo-escolademusicaHeu entrat a la plana web de L’Escola de Música de Palafrugell, que té la voluntat de ser una eina d’informació i comunicació entre el centre, alumnes, professors, mares, pares i totes les persones que estiguin interessades en l’educació dels nens, nenes, joves i qualsevol persona adulta en general, en la seva formació musical en particular i en tot el que fa referència a les activitats relacionades amb la música a Palafrugell i al Baix Empordà. L’Escola de Música de Palafrugell, és un Centre Autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb el codi 17005315, és membre fundador de la ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), forma part del Consell Escolar Municipal de Palafrugell i des d’octubre de 2004, té subscrit un conveni amb l’Ajuntament de Palafrugell per tal de desenvolupar el Servei Municipal d’Ensenyaments Musicals.

L’estiu del 2013 obté l’aprovació i concessió del Departament d’Ensenyament com a Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals – Conservatori, que li hem donat el nom de L’Energia. A partir del setembre de 2015 l’Energia va començar a funcionar oficialment com a Conservatori impartint els estudis d'ensenyaments reglats.

entradaEn aquest espai web, hi trobareu informació general de l’Escola i del Conservatori , el seu organigrama i professorat, el pla d’estudis, proves d’accés a Grau Professional, l’agenda d’activitats i el calendari d’audicions i concerts, informacions de premsa, el nostre butlletí A Tempo, formularis d’inscripcions i e-mail per comunicar-vos amb l’Escola, etc.

Pretenem que la nostra web, sigui viva i dinàmica, que s’actualitzi d’acord amb les activitats que es porten a terme i reculli l’evolució dels estudis de música. És voluntat de L’Escola de Música de Palafrugell d’oferir-vos aquesta finestra informativa i participativa amb el desig que ens ajudeu a posar-la al dia i millorar-la amb les vostres aportacions i suggeriments que de ben segur revertiran positivament tant a la pròpia plana web com al bon funcionament de la nostra comunitat educativa.

La direcció

Darreres fotos aleatòries

  • Intercanvi Guitarres
  • Professors 3-2-18
  • Simfonics 2019
  • Audició 21-4-18
  • Audició 21-4-18
  • Intercanvi Guitarres

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto